Feed on
Posts
Comments

gepost op NELPUNTNL.nl door Jerry Mager
op woensdag 9 oktober 2013

Het leukste zijn de cartoons!

In de Trouw en Volkskrant (uit Trouw overgenomen) van 09 oktober 2013, staat een stuk over ex-koningin Beatrix die een passage uit haar kersttoespraak zou hebben moeten schrappen, omdat Geert Wilders haar daartoe via Mark Rutte opdracht zou hebben gegeven. Zie de respectieve kranten voor de teksten, ik voeg de links bij.
In het Trouw-artikel van Wilfred van de Poll las ik een aardige passage over Huub Oosterhuis:  “De vriendschap tussen de Oranjes en de marxistisch georiënteerde Oosterhuis leidde ook tot financiële steun.”
Oeijoei, die Oosterhuis is volgens Van de Poll marxistisch georiënteerd en hij komt over de vloer bij de koningin. Ik verwachtte minstens dat Van de Poll ook nog iets zou vertellen over de speciale stoel die ze op Soestdijk vanzelfsprekend hebben voor marxistisch georiënteerde bezoekers: een stoel met een gaatje in het zitvlak, voor de staart en natuurlijk die vuurvaste paraplubak in de hal om de drietand van satan in te parkeren.  Vermoedelijk moet ik op een volgende WikiLeaks wachten om deze informatie  in detail geopenbaard te krijgen.
Samenvattend: Mark Rutte is de baas over de Kersttoespraak van koningin Beatrix en Geert Wilders is de baas van Mark Rutte, dus is Geert Wilders de baas van Beatrix. Zo werkt dat in een democratie.
Dit soort artikelen wordt er door redacties altijd tussendoor gegooid als smaakmaker, of verdunner, als het “ECHTE” nieuws opraakt, of te opruiend bevonden wordt om gepubliceerd te worden.
De cartoons bij zo’n stuk tekst zoeken is nog het leukste. Hier een kleine keuze van het www geplukt.

2048-geert-wilders - 30 procentAdriaan_Dolende-ridder-met-malienkolder - 60 procent

beatrix+en+de+politieke+prent - 65 procentAdriaan_Louter_ceremonieel - 50 procmachtige-beatrix2  30 procentRTEmagicC_Idols_01_jpg - 50 procent

huuboosterhuis 50 procent

 

 

 

 

 

 

 

 

abdicatie -Beatrix__50 procent

 

Legenda:

Wilfred van de Poll –Trouw 09/10/13, 02:16: ‘Rutte dwong Beatrix in kersttoespraak anti-Wilderspassages te schrappen’

‘Beatrix was woedend om ingrijpen Rutte in toespraak’. Bewerkt door: redactie Volkskrant −09/10/13, 02:44 − bron: Trouw

 

Comments are closed.