Feed on
Posts
Comments

 

Windräderwahn: Schweizer wollen Kernkraft zurück – Weltwoche Daily CH, 14.03.2023

*

‘ Politici die geen referenda willen? Nogal wiedes: die willen niet dat het volk dat zij zeggen te vertegenwoordigen iets anders zou blijken te willen dan zij (de politici dus) voorstaan. Dat zijn veelal politici met een autoritaire persoonlijkheidsstructuur. Dat lijkt me evident. De Zwitsers merken en zien allengs dat het met de klimaatgekte de spuigaten uitloopt en willen referenda om erachter te komen of de bevolking misschien (deels) naar kernenergie wil.
De Zwitsers kunnen hun politiek eventueel bijsturen en desgewenst corrigeren. In Nederland kunnen we dat niet. Kijk naar de politici die bezeten lijken van the Great Reset. Vind je die autoritair of niet?
Wie hebben er hier het referendum gesloopt? Juist, precies dié politici. Logisch. Eerst sloop je de mogelijkheden tot tussentijdse inspraak en vervolgens duw je je veranderingen door de strot van de massa. Daar hoef je maar een beetje op termijn voor te kunnen denken. Complotdenken dus. Wanneer anderen dat ook gaan doen (scenario’s bespreken), maak je ze uit voor complotdenkers.’

*

Mar 12, 2023  Stem ze weg! Provinciale Statenverkiezingen 2023. Op wie moet je stemmen?

 

ana-lisa.nl/meesterlijk-citaat-waarom-hebben-de-modellen-ons-in-de-steek-gelaten/

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.