Feed on
Posts
Comments

 

Hans-Georg Maaßen, ehemaliger Präsident des Verfassungsschutzes und Direktkandidat der CDU in Südthüringen, im Gespräch mit Uwe Steimle.    16 september 2021

www.youtube.com/watch?v=PSxc_UYcrLo

 

*

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Hans-Georg_Maa%C3%9Fen

https://de.wikipedia.org/wiki/Uwe_Steimle

 

Olaf Scholz (Osnabrück, 14 juni 1958) is een Duits politicus van de Sozialdemokratische Partei Deutschlands (SPD) en is sinds 14 maart 2018 vicekanselier en bondsminister van Financiën in het kabinet-Merkel IV.

 

Gerhard Fritz Kurt Schröder (Mossenberg-Wöhren, 7 april 1944) is een voormalig Duits politicus van de SPD en jurist en bondskanselier van Duitsland van 1998 tot 2005.

 

Wirecard AG is een wereldwijd financieel dienstverlenings- en technologiebedrijf, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Duitsland. Het bedrijf biedt betaalverwerkings-, kaartuitgifte- en risicobeheerdiensten aan. Wirecard heeft een gelijknamig internetbetaalsysteem ontwikkeld. Wirecard Bank AG werkt onder een Duitse banklicentie. Wirecard staat genoteerd aan de Frankfurtse beurs.
Op 25 juni 2020 vroeg het bedrijf faillissement aan nadat het eerder toegegeven had dat € 1,9 miljard aan activa – ongeveer een kwart van het totaal – wellicht fictief was.

 

 

 

 

Comments are closed.

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.