Feed on
Posts
Comments

 

Uteph: ‘ Wie zegt dat die vliegtuigen leeg zijn? * * * * zat onlangs in een vliegtuig en hoorde achter haar een gesprek tussen een vrouw en een man die beiden een partner hadden die piloot was, en die van die spookvluchten moesten maken, vanwege hun plekken, de slots.
Zij hadden grote moeite met de tonnen kerosine die werden verstookt, terwijl de ouders van de een en de schoonouders van de ander nauwelijks de verwarmingskosten konden betalen.

Op een gegeven ogenblik zei de een tegen de ander: “Stel je eens voor dat die vluchten niet leeg zijn, maar dat “ze” daar bijvoorbeeld ongevaccineerden en senioren (dor hout) in stoppen, die ze boven de oceaan dumpen, en dat de maatschappijen daar ook nog voor worden betaald. Als een een onderdeel van The Great Reset.’

Grada: ‘ Dat werd bij wijze van grap gezegd, neem ik aan? Nog wel. Als grap.’

Uteph: ‘Precies: nog wel. Indien je de column van Kees van Amstel, over Schiphol, beluistert, terwijl je regelmatig aan de bizarre rituelen van mondkapjes en alleen-afhalen bij warenhuizen wordt onderworpen, dan krijg je toch steeds vaker een rood waas voor je ogen?

Ik bedoel, wat maken die mensen die ons met zulk “beleid” opzadelen zich nou druk over lieden die bijvoorbeeld met een fakkel bij hen aanbellen? Wat voor koude drukte wordt dáár niet om gemaakt?! Hoeveel huil- en jankplekken ruimen de MSM voor hen in? Kregen de gedupeerden in hun verzakte huizen in Groningen maar een fractie van die media-aandacht!’

 Grada: ‘ De politiek correcte verontwaardiging slijt dan ook vrij snel. Niet dat je de nomenklartoeristi een akelig event toewenst, maar je denkt vaker: wat jullie ons aandoen, is honderd keer zo erg dan wat jullie overkomt, en dan worden jullie nog riant door ons betaald op de koop toe – met belastinggeld. Dus houd op met piepen en maak solide en effectief beleid. Dan verbetert het maatschappelijke klimaat vanzelf.
Het obligate uiten van de obligate disclaimers wordt minder, valt mij op, en de ergernis jegens tirannetjes (ik heb dat onlang bij een bank meegemaakt, bij de zogenaamde servicebalie) die je verplichten een mondkapje voor te doen en aan te sluiten bij de rij makke schapen voor een onbenullige handeling van nog geen drie minuten, die ergernis neemt toe.’

Uteph: ‘ Deze inleiding was onbedoeld, maar ontstond vanzelf. Het gaat om het gesprek tussen Marcel Crok en William Happer, en de video van Kim Iversen. Stel: het prikken en boosteren, wordt allengs als instrument op zich gebruikt, teneinde de illusie te projecteren dat de noemenklatoera de oplossing al heeft en dat het enige dat wij moeten doen, gehoorzamen is.

Waarom blijven besmettingen toenemen ondanks alle prikken? Waarmee worden we geprikt? Met een werkzame stof, of met een flauwekul zoutoplossing, louter om ons onder sim te houden? In dat laatste geval is het niet verwonderlijk dat de besmettingen zich niets van de prikken aantrekken, dit gevoegd bij de toestanden zoals Kees van Amstel voor Schiphol beschrijft en die we beiden meemaken.

Zet de links op de site en laat de jongelui zelf kijken en nadenken.’

Grada: ‘ Ik zet de link naar Mattias Desmet, naar wie ook Kim Iversen verwijst, hier bij. We komen nog uitgebreid op Desmet terug.’

 

*

 

Tegenwind, aflevering 2, prof dr. Mattias Desmet   Sep 16, 2021

 

Comments are closed.

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.